Belkin BOOST CHARGE USB kabelis 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: CAC001BT1MBK

EAN: 0745883799640

Belkin BOOST CHARGE USB kabelis 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Melns ir augstas kvalitātes kabelis, kas nodrošina ātru uzlādi un vienkāršu sinhronizāciju Jūsu ierīcēm. Kabelis ir ar 1 metra garumu, kas ļauj ērti lietot ierīci tās uzlādes vai sinhronizācijas laikā. Kabeļa savienojamie produkti ietver tādas ierīces kā iPad Pro (12,9") 2. paaudze, iPad Pro (10,5"), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus un iPhone 8.

Kabelim ir USB A savienotājs un universāls USB-C, Micro-USB B un Lightning savienotājs otrā galā, kas ļauj to pievienot dažādām ierīcēm. Abu konektoru taisnā forma piešķir kabeļam ērtību, ļaujot to viegli un nemainot savienot.

Belkin BOOST CHARGE USB kabelis ir klasiski melns un sertificēts ar MFi, kas nodrošina lielisku saderību un sniegumu Jūsu ierīcēm. Kabelis ir viegli transportējams, ar 1 gabalu iepakojumā.

Belkin BOOST CHARGE USB kabeļa Harmonizētās sistēmas (HS) kods ir 84733080, kas norāda, ka tas ir augstas kvalitātes produkts, kas spēj izturēt smagu lietošanu un nolietojumu.

Kopumā šis USB kabelis ir lieliska izvēle tiem, kuri meklē uzticamu, augstas kvalitātes kabeli, kas var kalpot ilgu laiku. Atgādinām, ka šis produkts pieder USB kabeļu kategorijā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €24.10

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST CHARGE USB cable 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Black €24.10

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savienojamie produkti iPad Pro (12.9") 2nd gen, iPad Pro (10.5"), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Sertifikācija MFi
Produkta krāsa Melns
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Savienotājs 2 USB C/Micro-USB B/Lightning
Savienotājs 1 USB A
Kabeļa garums 1 m
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs