Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB kabelis 3 m USB 2.0 USB C Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: CAB009BT3MBK

EAN: 0745883832316

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB kabelis ir ideāls risinājums, lai ērti un ātri uzlādētu jūsu ierīces. Šis USB kabelis ir 3 metru garš, tāpēc jums būs pietiekami daudz svobodas, lai pieslēgtu ierīces, pat ja tās atrodas tālāk. Kabelis ir apļveida formāts un melnā krāsā, padarot to stilīgu un modernu.

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB kabelis ir saderīgs ar daudzām ierīcēm, ieskaitot Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 10+, Google Pixel 4, iPad Pro un vēl daudzām citām. Tāpēc jūs varat droši izmantot šo kabeli ne tikai savai viedtālruņa, bet arī planšetdatora, klēpjdatora vai citas ierīces uzlādei.

Šis kabelis ir aprīkots ar USB C savienotājiem, nodrošinot optimālu savietojamību ar lielāko daļu mūsdienīgo ierīču. Kabelis atbilst USB 2.0 standartam, kas garantē datu pārraidi ar ievērojamu ātrumu.

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB kabelim ir taisnstūra formāta USB C savienotāji un tādi pat vīriešu konnektori. Tādējādi to var viegli pieslēgt gan ierīcēm, gan strāvas avotam.

Kabeļa apkakles materiāls ir izgatavots no silikona, nodrošinot izturību un aizsardzību pret saspiešanu un citiem bojājumiem. Turklāt šis kabelis atbalsta USB Power Delivery tehnoloģiju, kas nodrošina ātru un efektīvu uzlādi.

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB kabelis ir perfekts aksesuārs ikvienam, kurš ciena ērtības, izturību un kvalitāti. Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešams uzlādēt viedtālruni, planšetdatoru vai citas ierīces, šis kabelis būs jūsu uzticams pavadoņš.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €24.10

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB cable 3 m USB 2.0 USB C Black €24.10
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB cable 3 m USB 2.0 USB C Black €31.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savienojamie produkti Galaxy S20 Ultra Galaxy S20+ Galaxy S20 Galaxy Note 10+ Google Pixel 4 Google Pixel 5 iPad Pro (12.9") 4th Gen iPad Pro (12.9”) 3rd Gen iPad Pro (11.0") iPad Air 4 iPad mini 6th Gen Galaxy Z Fold 2 5G MacBook Air Galaxy S21 Ultra 5G Galaxy Note20 Ultra Galaxy S21+ 5G Galaxy S21 5G Galaxy Note20
Kabeļa tips Apaļš kabelis
USB barošanas padeve
Produkta krāsa Melns
Vadu apvalka materiāls Silikons
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 USB C
Savienotājs 1 USB C
USB versija USB 2.0
Kabeļa garums 3 m
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs