Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis 3 m USB 2.0 USB C Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: CAB011BT3MBK

EAN: 0745883832798

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis 3 m USB 2.0 USB C Melns ir augstās kvalitātes USB kabelis, kas ļauj ērti un ātri pārsūtīt datus vai uzlādēt savas ierīces. Šis kabelis ir apaļa forma un izgatavots no izturīga silikona materiāla, kas nodrošina ilgstošu izturību. Ar 3 metru garumu, šis kabelis piedāvā pietiekamu garumu, lai ērti izmantotu savas ierīces, pat tad, ja tās atrodas tālāk no jaudas avota.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis ir savienojams ar daudzām populārām ierīcēm, ieskaitot Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 10+, Google Pixel 5, iPad Pro, Galaxy Z Fold 2 5G, MacBook Air un vēl daudzām citām ierīcēm. Tas ir aprīkots ar diviem USB C savienotājiem, kas ļauj vienkārši pieslēgt ierīces abos galos.

Šis kabelis atbilst USB 2.0 standartam, nodrošinot ātru datu pārraidi. Lieliski piemērots datu sinhronizācijai vai ierīču uzlādei. Turklāt tas atbalsta arī USB barošanas padevi, kas ļauj efektīvi uzlādēt savas ierīces.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis ir melnā krāsā, piešķirot tam elegantu un stilīgu izskatu. Tas ir viegls un viegli salokāms, ļaujot to ērti pārnēsāt vai izmantot jebkurā vietā.

Labi izstrādāts, praktisks un daudzfunkcionāls, Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis ir ideāls aksesuārs, kas palielinās jūsu ierīču savietojamību un nodrošinās ērtu datu pārraidi vai uzlādi. Sāciet izmantot šo kvalitatīvo USB kabeli, lai izbaudītu ātru un uzticamu savienojumu savām ierīcēm.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €29.70

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB cable 3 m USB 2.0 USB C Black €29.70
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB cable 3 m USB 2.0 USB C Black €35.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savienojamie produkti Galaxy S20 Ultra Galaxy S20+ Galaxy S20 Galaxy Note 10+ Google Pixel 5 Google Pixel 4 iPad Pro (12.9") 4th Gen iPad Pro (12.9”) 3rd Gen iPad Pro (11.0") iPad Air 4 iPad mini 6th Gen Galaxy Z Fold 2 5G MacBook Air Galaxy S21 Ultra 5G Galaxy Note20 Ultra Galaxy S21+ 5G Galaxy S21 5G Galaxy Note20
Kabeļa tips Apaļš kabelis
USB barošanas padeve
Produkta krāsa Melns
Vadu apvalka materiāls Silikons
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 USB C
Savienotājs 1 USB C
USB versija USB 2.0
Kabeļa garums 3 m
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs