Belkin BoostCharge USB kabelis 1 m USB A USB C Balts

Ražotājs: Belkin

Modelis: CAB001BT1MWH

EAN: 0745883788491

Belkin BoostCharge USB kabelis 1 m USB A USB C Balts ir ērts un augstas kvalitātes kabelis, kas ļauj pievienot un savienot ierīces, kuras atbalsta USB A un USB C savienojumus. Ar 1 metru garumu kabelis ir pietiekami gara, lai ērti izmantotu to ikdienā, nesabojājoties vai sašķeļoties. Kabeļa balta krāsa piešķir tam eleganci un modernu izskatu.

Taisni konektori un vīrišķie tips nodrošina vieglu un stabilu savienojumu starp ierīcēm. Kabelis ir Plug and Play, kas nozīmē, ka to var izmantot uzreiz, bez jebkādas papildu konfigurācijas vai draiveru instalēšanas. Tas ir ērts un viegli lietojams ikvienam.

Belkin BoostCharge USB kabelis ir lielisks produkts, lai pārsūtītu datus vai uzlādētu ierīces ar USB A vai USB C savienojumiem. Tas ir ideāli piemērots gan mājas lietošanai, gan ceļojumiem vai darbavietām.

Nepieciešamais kabeļa garums un augstā kvalitāte nodrošina efektīvu un uzticamu datu pārsūtīšanu vai ierīču uzlādi. Ar Belkin BoostCharge USB kabeli būsiet gatavi dažādām savienošanas vajadzībām un ērti apmierināsiet jūsu USB pieslēgumu prasības.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Plug and Play
Produkta krāsa Balts
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 USB C
Savienotājs 1 USB A
Kabeļa garums 1 m
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080