Equip 128523 USB kabelis 1,8 m USB 2.0 USB A Micro-USB B Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 128523

EAN: 0634251016048

Equip USB 2.0 Type A uz Micro-B kabelis nodrošina ērtību un efektivitāti jūsu digitālās savienojamības vajadzībām. Ar 1,8 metru garumu šis kabelis piedāvā pietiekami lielu attālumu, lai savienotu ierīces, piemēram, viedtālruņus, planšetdatorus un kameras ar datoru vai lādētāju.

USB 2.0 tehnoloģija nodrošina ātru un uzticamu datu pārraidi ar maksimālo ātrumu 480 Mbit/s, ļaujot bez problēmām pārsūtīt failus un sinhronizēt ierīces.

Šis kabelis ir dizainēts ar gludu un izturīgu melnu apvalku, kas ne tikai izskatās lieliski, bet arī iztur ikdienas nodilumu. Savienotāji ir ar zelta pārklājumu, kas nodrošina labāku kontaktu vadītspēju un mazina traucējumus, nodrošinot stabilu savienojumu. Kabelim ir USB veida A savienotājs vienā galā un Micro-USB veida B savienotājs otrā galā, kas padara to saderīgu ar plašu ierīču klāstu.

Equip USB 2.0 Type A uz Micro-B kabelis ir plug and play, tādējādi atvieglojot draiveru vai programmatūras instalēšanas problēmu. Vienkārši savienojiet ierīces un esat gatavi. Kabelis ir ar taisnu veida savienotāju un vīriešu vīriešu dzimumiem, nodrošinot drošu un uzticamu savienojumu jūsu ierīcēs.

Šī kabeļa svars ir 41 grami, kas padara to vieglu un pārnēsājamu, lai to viegli glabātu un transportētu. Iepakojuma dati ietver 44 gramu iepakojuma svaru, ar iepakojuma dziļumu 18 mm, augstumu 175 mm un platumu 100 mm. Kabelis tiek iepakots soma, un katrā iepakojumā ir viens kabelis.

Ar savu augsto kvalitāti un uzticamo veiktspēju, Equip USB 2.0 Type A uz Micro-B kabelis ir būtisks aksesuārs jūsu digitālajām ierīcēm. Tas piedāvā nevainojamu savienojamību un efektīvu datu pārraidi, ļaujot jums palikt savienotam un produktīvam. Tātad, vai jums ir jāuzlādē ierīce vai jāpārsūta faili, šis kabelis ir ideāla izvēle visām jūsu USB savienojamības vajadzībām.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €8.50

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip USB 2.0 Type A to Micro-B Cable, 1.8m , Black €8.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Plug and Play
Produkta krāsa Melns
Maksimālais datu pārraides ātrums 480 Mbit/s
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotāja veids Vīrišķais/Vīrišķais
Savienotājs 2 Micro-USB B
Savienotājs 1 USB A
USB versija USB 2.0
Kabeļa garums 1,8 m
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Svars&dimensijas
Svars 41 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Soma
Iepakojuma svars 44 g
Iepakojuma augstums 175 mm
Iepakojuma dziļums 18 mm
Iepakojuma platums 100 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs
Papildus informācija
Augstums 1800 mm
Dziļums 8 mm
Platums 15,5 mm