Lindy 36911 USB kabelis 1 m USB C USB A Melns, Pelēks

Ražotājs: Lindy

Modelis: 36911

EAN: 4002888332774

Mūsu izcilā produkta piemērs no uzņēmuma Lindy – "Lindy 36911 USB kabelis 1 m USB C USB A Melns, Pelēks" ir ideāls risinājums tiem, kuri meklē augstas kvalitātes USB kabeli. Šis kabelis ir speciāli izstrādāts, lai nodrošinātu ātru un efektīvu datu pārraidi, kā arī ērtu savienojamību starp dažādiem ierīcēm.

Šī produkta galvenā iezīme ir tās maksimālais datu pārraides ātrums, kas sasniedz līdz pat 10000 Mbit/s. Tas nodrošina ātru informācijas nodošanu starp savienotajām ierīcēm. Ar 1 metra garumu, šis kabelis piedāvā pietiekami daudz brīvības, lai vienkārši savienotu ierīces ar atbilstošo attālumu.

Kabeļa melnā krāsa padara to stilīgu un piemērotu jebkuram interjeram vai tehnoloģisko vides dizainam. Izmantojot melnu un pelēku krāsu kombināciju, tas izskatās moderns un izcilīgs. Turklāt, šis kabelis ir magnētiski aizsargāts, kas nodrošina drošu savienojumu un īpaši izturīgu vadu ilgmūžību.

Lindy 36911 USB kabelis ir aprīkots ar USB C un USB A savienotājiem, kas ļauj izmantot šo kabeli ar plašu klāstu dažādu ierīču. Tādējādi varēsiet ērti savienot viedtelefonus, planšetdatorus, datorus un citus USB atbalstītus ierīces.

Konektora kontaktu apvalks ir izgatavots no zelta, kas nodrošina stabilu un drošu savienojumu. Savienotāju formas standarts ir taisni, nodrošinot ērtu savienojamību un vieglu ierīču pārvaldību. Vada apvalka materiāls, kas izmantots šajā kabelī, ir kvalitatīvs polivinilhlorīds (PVC), kas padara to izturīgu un noturīgu pret ārējiem bojājumiem un apkārtējiem faktoriem.

Šī produkta iepakojums sastāv no vienas plastmasas maisiņa, kas ir viegli atverams un nodrošina kabeļa drošu uzglabāšanu un aizsardzību. Kabeļa diametrs ir 4,5 mm, kas padara to viegli pārnesamu un ērtu lietošanā.

"Mindy 36911 USB kabelis 1 m USB C USB A Melns, Pelēks" saderīgs ar RoHS ilgtspējas sertifikātiem, liekot lietotājam justies droši par kabeļa videi draudzīgo ražošanu. Produkta harmonizētās sistēmas kods ir 84733080.

Dodieties uz nākamo līmeni attiecībā uz datu pārraidi ar Lindy USB kabeli! Tas ir izturīgs, ērts, un piedāvā augstas veiktspējas funkcionalitāti, lai apmierinātu visus jūsu dati pārraidei un savienojamībai nepieciešamos vajadzības.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €21.43

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Kabel USB Lindy USB-A - USB-C 1 m (36911) €21.43

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Kabeļa krāsa Melns
Produkta krāsa Melns, Pelēks
Maksimālais datu pārraides ātrums 10000 Mbit/s
Vadu apvalka materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Magnētiski aizsargāts
Konektora kontaktu apvalks Zelts
AWG vada izmērs 24/30/32
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 USB A
Savienotājs 1 USB C
Kabeļa garums 1 m
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Ilgtspēja
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Svars&dimensijas
Kabeļa diametrs 4,5 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Polietilēna maiss
Skaits iepakojumā 1 pcs