Sandberg Micro USB Sync & Charge Cable 1m USB kabelis USB 2.0 USB A Micro-USB B Balts

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 440-33

EAN: 0042015031204

Sandberg Micro USB Sync & Charge Cable 1m ir augstas kvalitātes USB kabelis, kas ļauj sinhronizēt un lādēt ierīces ar Micro-USB savienotājiem. Šis 1 metra garais baltais kabelis ir izgatavots no izturīgiem materiāliem, kas nodrošina ilgstošu lietošanu. Kabeļa versija ir USB 2.0, kas nodrošina ātru datu pārraidi starp ierīcēm.

Sandberg Micro USB Sync & Charge Cable 1m ir vienkārši lietojams ar Plug and Play funkcionalitāti, kas nozīmē, ka tas ir gatavs lietošanai bez papildu iestatījumiem vai programmatūras instalēšanas. Kabeļa konektori ir veidoti taisni, kas atvieglo savienošanu ar ierīču USB A un Micro-USB B savienotājiem.

Šim Sandberg kabeļim ir vīrišķais savienotāja tips, kas ir plaši izmantots ar dažādām ierīcēm. Kabeļa ilgums ir 1 metrs, kas ir pietiekami, lai nodrošinātu ērtu lietošanu un savienojumu starp ierīcēm. Sandberg Micro USB Sync & Charge Cable 1m ir sertificēts ar RoHS ilgtspējas sertifikātu, kas apliecina produkta atbilstību videi draudzīgai ražošanai un materiālu izmantošanai.

Šis Sandberg kabelis ir iepakots blisterī, kas nodrošina drošu uzglabāšanu un pārvadāšanu. Iepakojuma svars ir 150 grami, iepakojuma dziļums - 16 mm, augstums - 130 mm un platums - 82 mm. Produkts tiek piegādāts vienā iepakojumā, kas satur 1 gabalu.

Sandberg Micro USB Sync & Charge Cable 1m ir ideāls risinājums tiem, kuri vēlas droši sinhronizēt un lādēt savas ierīces ar Micro-USB savienotājiem, nodrošinot augstu datu pārraides ātrumu. Šis kabelis ar savu izturīgo dizainu un sīku detaļu uzmanību tiek piedāvāts kā uzticams un kvalitatīvs produkts no zīmola Sandberg.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €14.71

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Kabel USB Sandberg USB-A - microUSB 1 m (440-33) €14.71

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Plug and Play
Produkta krāsa Balts
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotāja veids Vīrišķais/Vīrišķais
Savienotājs 2 Micro-USB B
Savienotājs 1 USB A
USB versija USB 2.0
Kabeļa garums 1 m
Ilgtspēja
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Blisters
Iepakojuma svars 150 g
Iepakojuma augstums 130 mm
Iepakojuma dziļums 16 mm
Iepakojuma platums 82 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080