Sandberg MicroUSB Sync/Charge 1m SAVER USB kabelis Micro-USB A USB A Balts

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 340-33

EAN: 5705730340338

Sandberg MicroUSB Sync/Charge 1m SAVER USB kabelis ir augstas kvalitātes USB kabelis, izstrādāts Sandberg, kas ir zināms un uzticams ražotājs. Šis kabelis ir no USB kabeļu kategorijas, kas ir plaši izmantota visās mājsaimniecībās un darbavietās.

Kabelis ir aprīkots ar Micro-USB A un USB A savienotājiem, kas nodrošina kompatibilitāti ar plašu ierīču klāstu. Tas ir pilnībā Plug and Play, kas nozīmē, ka tas ir gatavs lietošanai bez jebkādas papildu konfigurācijas vai instalēšanas. Šis kabelis ir arī 1 metra garš, kas padara to ērtu lietošanai, nodrošinot pietiekamu attālumu starp ierīcēm.

Sandberg MicroUSB Sync/Charge 1m SAVER USB kabelis ir balts, kas piešķir tam stilīgu un mūsdienīgu izskatu. Ir vīrišķie konektori ar taisnu formu, kas vienkāršo ierīču savienošanu un atvienošanu. Kabeļa izgatavošanā ir izmantots īpašs materiāls, kas nodrošina izturību un ilgmūžību.

Šis kabelis tiek pārdots ar vienu gabalu kārtībā, un to ir viegli uzglabāt un transportēt. Iepakojuma svars ir 140 grami, dziļums - 10 mm, augstums - 210 mm un platums - 140 mm.

Sandberg MicroUSB Sync/Charge 1m SAVER USB kabelis ir lieliskas kvalitātes un uzticams produkts, kas ļauj sinhronizēt un uzlādēt jūsu ierīces ar mikro-USB savienotājiem. Tas ir ideāli piemērots gan ikdienas lietošanai, gan ceļojumiem, nodrošinot stabilitāti un efektivitāti jūsu elektronisko ierīču savienošanā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €12.86

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Kabel USB Sandberg USB-A - microUSB 1 m (340-33) €12.86

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Plug and Play
Produkta krāsa Balts
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 USB A
Savienotājs 1 Micro-USB A
Kabeļa garums 1 m
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 140 g
Iepakojuma augstums 210 mm
Iepakojuma dziļums 10 mm
Iepakojuma platums 140 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs