Silicon Power Firma F80 USB zibatmiņa 16 GB USB Type-A 2.0 Titāns

Ražotājs: Silicon Power

Modelis: SP016GBUF2F80V1S

EAN: 0886576008165

Ja jums ir nepieciešams ātrs un uzticams informācijas uzglabāšanas risinājums, tad Silicon Power Firma F80 USB zibatmiņa ir lieliska izvēle. Ar 16 GB ietilpību, jūs varēsiet ērti glabāt un pārvietot savus svarīgos failus un dokumentus.

Bezvāciņa dizains nodrošina ērtības un samazina iespēju to pazaudēt. Tā vieglais un kompaktais dizains padara to ideālu ikdienas lietošanai, tā var viegli tikt nēsāts kabatā vai piekarināts atslēgu komplektam.

Zinc tērauda korpuss nodrošina aizsardzību pret putekļiem, vibrācijām un ūdeni, un atslēgu gredzītis ļauj to viegli piestiprināt pie jūsu atslēgstāvokļa vai citām mantām, lai tos būtu viegli sasniedzami.

Tas atbalsta USB Type-A 2.0 interfeisu, kas nodrošina ātru datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 480 Mbps. Tas ir saderīgs ar plašu operētājsistēmu klāstu, ieskaitot Windows, Mac un Linux, padarot to par daudzpusīgu un ērtu uzglabāšanas risinājumu visdažādākajiem lietotājiem.

Ar Silicon Power Firma F80 USB zibatmiņu, jūs varat nodrošināt savus svarīgos failus un dokumentus ar atslēgas 256-bitu AES šifrēšanas funkciju. Turklāt tā ir sertificēta ar CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC sertifikātu, kas apliecina, ka tā ir izturējusi stingrus testēšanas procesus un atbilst augstiem kvalitātes un drošības standartiem.

Kopā ar tai piemērotu titāna krāsu, Silicon Power Firma F80 USB zibatmiņa ir lielisks risinājums, kā nodrošināt datu uzticamību un aizsardzību. Savienojot ātru pārsūtīšanas ātrumu ar augstiem standartiem, tā ir izcilas veiktspējas uzglabāšanas risinājums, kas būs piemērots ikvienam, kurš ciena ātrumu un uzticamību.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €3.91

Veikals Nosaukums Cena
osiriss.lv

osiriss.lv

Silicon Power SP016GBUF2F80V1S €3.91

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Drošība
Drošības algoritma atbalstīts 256-bit AES
Aizsardzība ar paroli
Ar PIN aizsargāta piekļuve
Pirkstu nospiedumu nolasītājs
Darbības rādītāji
Linux operētājsistēma atbalstīta
Mac operētājsistēmas atbalstītas Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Atbalstītās Windows operētājsistēmas Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Mac saderība
USB versija 2.0
Ierīces interfeiss USB Type-A
Kapacitāte 16 GB
Dizains
Sertifikācija CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC
Atslēgu gredzens
Aizsardzības īpašības Putekļu izturīgs, Iztur vibrāciju, Ūdensdrošs
Apvalka materiāls Cinka tērauda
Produkta krāsa Titāns
Formas faktors Bezvāciņa
Ārējās vides apstākļi
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) 0 - 70 °C
Svars&dimensijas
Svars 5,9 g
Augstums 4,5 mm
Dziļums 44 mm
Platums 18 mm
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 1 pcs