Intellinet 790604 vadu savienotājs RJ45 Caurspīdīgs

Ražotājs: Intellinet

Modelis: 790604

EAN: 0766623790604

Intellinet 790604 vadu savienotājs RJ45 ir caurspīdīgs produktu, kas izgatavots no polikarbonāta materiāla. Šis savienotājs ir paredzēts, lai nodrošinātu drošu un uzticamu RJ45 savienojumu. Savienotāja kontakti ir pārklāti ar zelta plēvi, kas nodrošina labu signāla pārnesi bez trokšņiem un traucējumiem.

Šo savienotāju var izmantot ar Cat6 standarta vadiem, kas nodrošina augstu datu pārraides ātrumu. Savienotāja konstrukcija ir veidota tā, lai nodrošinātu labu aizsardzību pret trokšņiem un citiem traucējumiem. Tas ir ideāls risinājums gan mājas, gan biroja tīklu infrastruktūrai.

Intellinet 790604 vadu savienotājam ir viegls un kompakts dizains, kas padara to viegli pārnēsājamu un viegli lietojamu. To var izmantot gan profesionālā, gan ikdienas lietošanā.

Šis savienotājs iekļaujies vadu savienotāju kategorijā un atbilst augstiem kvalitātes standartiem. Tajā pašā laikā tas piedāvā iespēju veikt uzticamus un stabiles savienojumus, kas ir svarīgi, lai nodrošinātu labu interneta savienojumu vai datu pārsūtīšanu.

Intellinet 790604 vadu savienotājs RJ45 izceļas ar savu caurspīdīgo izskatu, kas ne tikai nodrošina estētisku dizainu, bet arī ļauj viegli noteikt savienojuma stāvokli. Tas ir ideāls risinājums, ja vēlaties nodrošināt drošu un uzticamu savienojumu, saglabājot tīkla infrastruktūras vientuļi izskatu.

Gan mērogojoties, gan produktiem no Intellinet jūs varat būt pārliecināti par augstas kvalitātes produktu, kas ilgs un nodrošinās jums labu tīkla savienojumu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €42.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet RJ45 Modular Plugs, Cat6, UTP, 3-prong, for solid wire, 15 µ gold plated contacts, 90 pack €42.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Kabeļu vairogs U/UTP (UTP)
Kabeļa standarts Cat6
Materiāls Polikarbonāts
Produkta krāsa Caurspīdīgs
Savienotājs(i) RJ45
Svars&dimensijas
Svars 170 g
Dziļums 21,5 mm
Platums 11,5 mm
Augstums 8,2 mm
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 90 pcs