Intellinet 790666 vadu savienotājs RJ45 Caurspīdīgs

Ražotājs: Intellinet

Modelis: 790666

EAN: 0766623790666

"Intellinet 790666 vadu savienotājs RJ45 Caurspīdīgs" ir izturīgs un kvalitatīvs savienojuma elements, kas paredzēts vadu savienošanai. Šis savienotājs ir izgatavots no polikarbonāta materiāla un ir caurspīdīgs, tādējādi ļaujot redzēt vadu vadīšanas veidu. Savienotāja kontakti ir izgatavoti no zelta, nodrošinot precīzu kontaktu un uzlabotu signāla pārnesi.

Intellinet vadu savienotājs atbilst Cat6a kabeļa standartam, tādējādi nodrošinot augstu datu pārraides ātrumu. Kabeļa ekrānojums ir veidots ar U/UTP (UTP) tehnoloģiju, kas palīdz novērst elektromagnētiskos traucējumus un nodrošina stabilu signāla pārraidi.

Šis vadu savienotājs ir neliels un kompakts, ar augstas kvalitātes izpildi, padarot to ideālu izvēli jebkurā savienošanas vai tīkla ierīču uzstādīšanas situācijā. Vienkārši ievietojiet savienotāju starp RJ45 savienotājiem, lai nodrošinātu drošu un efektīvu vadu savienojumu.

Intellinet 790666 vadu savienotājs RJ45 Caurspīdīgs ir pilnībā gatavs darbam, piedāvājot izcilu veiktspēju un uzticamību jebkurā vadu savienošanas uzdevumā.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Kabeļu vairogs U/UTP (UTP)
Kabeļa standarts Cat6a
Materiāls Polikarbonāts
Produkta krāsa Caurspīdīgs
Savienotājs(i) RJ45
Svars&dimensijas
Svars 1 g
Dziļums 21,5 mm
Platums 11,5 mm
Augstums 8,2 mm
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 80 pcs