Anker PowerConf C302 vebkamera Melns

Ražotājs: Anker

Modelis: A3362G11

EAN: 0194644079765

Anker PowerConf C302 webkamera melnā krāsā ir glīts un uzticams ierīce, kas uzlabo jūsu video konferenču pieredzi. Ar plug and play funkciju jūs varat viegli iestatīt un izmantot šo webkameru bez jebkādām problēmām. Webkamera ir izstrādāta, lai nodrošinātu augstas kvalitātes video, atbalstot video formātus, piemēram, H.264 un M-JPEG. Tā maksimālais kadru ātrums ir 30 kadri sekundē, nodrošinot plūsmainu un skaidru video jūsu sanāksmēs.

Privātums ir arī prioritāte Anker PowerConf C302 webkamerai. Tā ir aprīkota ar privātuma slēdzeni, kas ļauj viegli kontrolēt kameras darbību un nodrošina privātumu, kad tas ir nepieciešams. Privātuma slēdzene piešķir jūsu webkamerai papildu drošības slāni, ļaujot jums mierīgi piedalīties tiešsaistes sanāksmēs.

Papildus videofunkcijām šai webkamerai ir iebūvēta mikrofona, lai nodrošinātu skaidru un skanīgu audio. Ar diviem mikrofoniem webkamera uztver skaņu no dažādām virzienām, nodrošinot vairāk ieinteresējošu un dabisku klausīšanās pieredzi. Webkamera ir kompakta un viegla, sverot tikai 145 g un mērot 30 mm augstumā, 90 mm platumā, un 30 mm dziļumā. Tās melnā krāsa piešķir jūsu darbavietai stilīgu pieskārienu.

Anker PowerConf C302 webkameru ir viegli piestiprināt, pateicoties klipveida stiprinājuma tipam. Vai nu jūs to piestiprināt pie datora, monitora vai jebkuras citas atbilstošas virsmas, jūs varat pozicionēt webkameru pēc savām vēlmēm. Kopumā šī webkamera piedāvā uzticamu un lietotājam draudzīgu risinājumu jūsu video konferenču vajadzībām.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €114.30

Veikals Nosaukums Cena
www.pointer-it.si

www.pointer-it.si

Spletna kamera Anker PowerConf C302 (A3362G11) €114.30

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Plug and Play
Privātuma kamera
Privātuma veids Privātuma aizvars
Fokusa pielāgošana Auto
Atbalstītie video formāti H.264, M-JPEG
Maksimālais kadru ātrums 30 fps
Dizains
Iebūvēta zibspuldze
Uzstādīšanas tips Uzspiežamais
Produkta krāsa Melns
Mikrofonu skaits 2
Iebūvēts mikrofons
Svars&dimensijas
Svars 145 g
Augstums 30 mm
Dziļums 30 mm
Platums 90 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85258900