Equip 11903607 video kabeļu aksesuārs VGA (D-Sub) HDMI Type A (Standard) Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 11903607

EAN: 4015867194829

"Equip HDMI uz HD15 VGA adapteris" ir augstas kvalitātes video vadu adaptieris, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu nesavienojamu savienojumu starp ierīcēm ar atšķirīgām video interfeisām. Ražots no uzticamas elektronikas ražotāja "Equip", šis adaptieris pieder pie Video vadu adaptieru kategorijas, nodrošinot uzticamu veiktspēju un saderību.

Ar tikai 37,5 gramiem, adapters ir viegls un portatīvs, kas ir ērti nēsājams un izmantojams dažādās situācijās. Tā kompaktās dimensijas - 250 mm augstumā, 45 mm platumā un 16 mm dziļumā ļauj viegli uzstādīt un nodrošināt bezproblēmu savienojamību.

Adapters ir izstrādāts, lai nodrošinātu bezrūpīgu saderību ar VGA (D-Sub) un HDMI Type A (Standard) savienotājiem. Savienotājs 1 ir vīriešu dzimums, savukārt savienotājs 2 ir sievišķa dzimums, nodrošinot drošu un stabīlu savienojumu starp ierīcēm.

Elegantais un stilīgais adapters ir pieejams klasiskajā melnajā krāsā, kas harmoniski sajaucas ar jebkuru iestatījumu vai ierīci. Melnā krāsa piešķir jūsu video savienojuma risinājumam niansētu izskatu.

Attiecībā uz iepakojuma specifikācijām, adapters tiek piegādāts kompakta iepakojumā ar 105 gramiem svara. Iepakojuma izmēri ir 26 mm dziļums, 190 mm augstums un 90 mm platums, nodrošinot ērtu uzglabāšanu un pārvadāšanu.

Izbaudiet nesavienojamu video savienojamību un uzticamu veiktspēju ar "Equip HDMI uz HD15 VGA adapteri". Ar tā kompaktu dizainu, vieglo konstrukciju un saderību ar VGA un HDMI savienotājiem, šis adapters ir nepieciešams izejas punkts ikvienam, kas meklē vienkāršu un efektīvu risinājumu ierīču savienošanai ar atšķirīgiem video interfeisiem.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €16.61

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip HDMI to HD15 VGA Adapter €16.61

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Melns
Konektora 2 tips Sieviešu
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 HDMI Type A (Standard)
Savienotājs 1 VGA (D-Sub)
Svars&dimensijas
Augstums 250 mm
Dziļums 16 mm
Platums 45 mm
Svars 37,5 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 105 g
Iepakojuma augstums 190 mm
Iepakojuma dziļums 26 mm
Iepakojuma platums 90 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080