Equip 133435 video kabeļu aksesuārs 0,15 m DisplayPort VGA Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 133435

EAN: 4014619358151

"Equip DisplayPort uz HD15 VGA adapteris" ir kompakts un daudzfunkcionāls videokabeļa adapters, kas ir izstrādāts, lai savienotu ierīci ar DisplayPort izeju ar monitoru vai projektora VGA ieeju. Tas ļauj bez problēmām nodot augstas izšķirtspējas video signālus no vienas ierīces uz otru.

Šis adapters ir ražots no zināmas industrijas zīmola Equip, kurš specializējas augstas kvalitātes savienojumu risinājumu ražošanā. Tas pieder videokabeļa adapteru kategorijā, padarot to par būtisku piederumu tiem, kas vēlas savienot ierīces ar atšķirīgām video izejas ligzdām.

Ar savu vieglo dizainu, kas sver tikai 37,5 grami, un izmēriem 250 mm augstumā, 45 mm platumā un 16 mm dziļumā, šis adapters ir ļoti pārnēsājams un viegli pārvietojams jebkur jūs dotos. Tam ideāli piemērots profesionāļiem, kas bieži pārvietojas starp dažādām darbstacijām, vai indivīdiem, kas bieži savieno savas ierīces ar ārējiem displejiem.

Adapters ir aprīkots ar vīrieša DisplayPort savienotāju, kas droši pieslēdzas pie jūsu ierīces izejas ligzdas, un sieviešu VGA savienotāju, kas viegli pieslēdzas jūsu displeja ierīces VGA ieejai. Savienotāji nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu, ļaujot nodot skaidrus un nevadītus video signālus.

Ar 0,15 metru garo kabeli šis adapters piedāvā elastību ierīču pozicionēšanai, vienlaikus saglabājot tīru un organizētu izkārtojumu. Tas atbalsta maksimālu izšķirtspēju 1920 x 1200 pikseļu, piedāvājot skarbus un dzīvespriecīgus vizuālus, lai uzlabotu skatīšanās pieredzi.

Adaptera melnā krāsa labi saskan ar visu ierīču un displeju estētiku, nodrošinot elegantu un profesionālu izskatu. Turklāt adapters ir saderīgs ar DisplayPort 1.1a un atbalsta 1080p izšķirtspēju, tāpēc tas ir piemērots plašai ierīču un displeju izkārtojumu klāstam.

Aprīkots ar 10 bitu, 162 MHz digitāluzanaloga pārveidotāju (DAC), šis adapters nodrošina precīzu signālu pārveidi, lai iegūtu optimālu video kvalitāti. Tas nodrošina skaidrus attēlus un plūstošu video atskaņošanu, ļaujot jums baudīt saturu izcilā kvalitātē.

Equip DisplayPort uz HD15 VGA adapteris ir iepakots svarā 65 grami, ar izmēriem 26 mm dziļumā, 190 mm augstumā un 90 mm platumā. Iepakojumā ietilpst pats adapters, piedāvājot visu nepieciešamo, lai veiktu bezproblēmu savienojumu starp jūsu ierīcēm.

Ar savu uzticamo veiktspēju, kompakto dizainu un saderību ar dažādām ierīcēm un displeju izkārtojumiem Equip DisplayPort uz HD15 VGA adapteris ir būtisks piederums tiem, kas vēlas savienot ierīces ar atšķirīgām video ligzdām. Vai nu jums ir jāsavieno jūsu klēpjdators ar projektoru prezentācijai vai paplašināt jūsu darbvirsmu līdz divu displeju izkārtojumam, šis adapters nodrošina optimālu video pārraidi un kvalitāti.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €11.27

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

AV Equip DisplayPort - D-Sub (VGA) (133435) €11.27

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Melns
Maksimālā izšķirtspēja 1920 x 1200 pikseļi
Konektora 2 tips Sieviešu
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 VGA
Savienotājs 1 DisplayPort
Kabeļa garums 0,15 m
Svars&dimensijas
Augstums 250 mm
Dziļums 16 mm
Platums 45 mm
Svars 37,5 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 65 g
Iepakojuma augstums 190 mm
Iepakojuma dziļums 26 mm
Iepakojuma platums 90 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Papildus informācija
Tehniskās īpašības 10-bit, 162 MHz DAC
Savienojamie produkti Displayport 1.1a, 1080p
Savienotājs(i) 2