Lenovo DisplayPort - VGA 0,2 m

Ražotājs: Lenovo

Modelis: 57Y4393

EAN: 0132017787220

Lenovo DisplayPort - VGA 0.2 m kabelis ir veidots, lai nodrošinātu bezproblēmu video savienojumu starp vairākām ierīcēm, kas izmanto dažādus videokabeļu portus, piemēram, VGA un DisplayPort. Kabeļa garums ir tikai 0,2 metri, un tas ir viegls, kas nodrošina ērtu lietošanu un pārnēsāšanu. Kabeļa galos ir vīrietis-vīrietis savienotāji, kas nodrošina video signāla pārraides bez traucējumiem starp divām ierīcēm.

Attiecībā uz tehniskajām specifikācijām, Lenovo DisplayPort - VGA 0.2 m kabelis atbalsta maksimālo displeja izšķirtspēju 1920 x 1200 WUXGA, kas nodrošina skaidrus un precīzus attēlus. Kabeļis ir arī saderīgs ar daudzām ierīcēm un operētājsistēmām.

Lenovo DisplayPort - VGA 0.2 m kabelis ir ideāls risinājums lietotājiem, kas vēlas elastīgu videokabeļu adapteri, kas spēj savienot ierīces ar dažādiem video portiem. Šis kabelis ir īpaši noderīgs cilvēkiem, kuri vēlas savienot savu klēpjdatoru vai galddatoru ar projektoriem vai citām displeja ierīcēm, kas ir aprīkotas ar VGA portu. Kabeļa kompaktais izmērs arī ļauj viegli lietot to, braucot uz dažādām vietām.

Kopumā Lenovo DisplayPort - VGA 0.2 m kabelis ir uzticams un augstas kvalitātes videokabeļu adapters, kas nodrošina bezproblēmu savienojamību starp ierīcēm ar dažādiem displeja portiem.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €49.50

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Lenovo DisplayPort - VGA €49.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 DisplayPort
Savienotājs 1 VGA
Kabeļa garums 0,2 m
Svars&dimensijas
Svars 68 g
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Papildus informācija
Tehniskās īpašības 1920 x 1200 WUXGA