Lindy 41035 video kabeļu aksesuārs 0,2 m Balts

Ražotājs: Lindy

Modelis: 41035

EAN: 4002888410359

Lindy Mini DP 1.2 uz HDMI 4K30/DVI/VGA adapteris ir kompakts un daudzfunkcionāls video kabelis, kas ļauj savienot ierīces ar dažādiem video portiem. Ražots nozīmīgā zīmolā Lindy, šis adapters ietilpst video kabeļu adapteru kategorijā.

Ar 0,2 m garumu šis adapters nodrošina īsu un tīru savienojumu risinājumu jūsu ierīcēm. Adapters ir eleganta baltā krāsā, piešķirot jūsu iestatījumiem mūsdienīgu pieskārienu.

Viens no šī adaptera izcilākajiem iezīmēm ir tā atbalsts dažādiem video režīmiem, ieskaitot augstas izšķirtspējas 2160p rezolūciju. Tas nozīmē, ka, izmantojot saderīgas ierīces un displejus, jūs varat baudīt kristāldaļas skaidras vizuālās attēlus un asu attēlu kvalitāti.

Lindy Mini DP 1.2 uz HDMI 4K30/DVI/VGA adapteris ir arī HDCP saderīgs. Tas nodrošina, ka jūsu saturs ir aizsargāts, atskaņojot aizsargātas video vai filmas.

Turklāt šis adapters ir aktīvs video pārveidotājs, kas nozīmē to, ka tas aktīvi pārveido signālu no Mini DisplayPort uz HDMI, DVI vai VGA. Tas ļauj bezproblēmu savienot ierīces ar dažādiem video portiem, ļaujot jums lietot vienu adapteri vairākiem mērķiem.

Secinājumā Lindy Mini DP 1.2 uz HDMI 4K30/DVI/VGA adapteris piedāvā ērtu un uzticamu risinājumu video signālu savienošanai un pārveidošanai. Tā kompaktais izmērs, atbalsts augstas izšķirtspējas video režīmiem un HDCP saderība to padara par daudzfunkcionālu izvēli ikvienam, kam ir nepieciešams video kabeļu adapters.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €37.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Lindy 41035 video converter Active video converter €37.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Pārveidotāja veids Aktīvais video pārveidotājs
Produkta krāsa Balts
Atbalstītie video režīmi 2160p
HDCP
Kabeļa garums 0,2 m
Ārējās vides apstākļi
Darbības relatīvā mitruma amplitūda 10 - 85 %
Svars&dimensijas
Svars 53 g
Informācija par iepakojumu
Manuāls
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Papildus informācija
Savienojamie produkti MacBook Pro, MacBook Air