HP OMEN by Citadel Gaming Chair Datorspēļu krēsls Melns, Sarkans

Ražotājs: HP

Modelis: 6KY97AA

EAN: 0193808481017

HP OMEN ar Citadel Gaming Chair ir augstas kvalitātes datorspēļu krēsls, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un atbalstu ilgstošu spēļu sesiju laikā. Ar stilīgo melno un sarkanu dizainu šis krēsls ne tikai izskatās labi, bet arī ir praktisks visiem spēlētājiem.

HP OMEN ar Citadel Gaming Chair ir stabilas konstrukcijas, kas spēj izturēt slodzi līdz 29 kg, nodrošinot stabilitāti un izturību. Tās izmēri - 590 mm augstumā, 1430 mm platumā un 620 mm dziļumā - nodrošina ērtu sēdēšanas pozīciju visiem lietotājiem.

Šīs spēļu krēsla augstumu viegli var pielāgot līdz minimumam 143 cm, ļaujot pielāgot sēžamvietu saviem individuālajiem priekšstatiem. Ar savām ratu riteņiem šis spēļu krēsls var griezties 360 grādu leņķī, nodrošinot paaugstinātu kustības brīvību un elastību. Pateicoties pieciem riteņiem, notiek vienmērīga kustība pa dažādiem virsmām.

HP OMEN ar Citadel Gaming Chair ir arī rokturi, kas paredzēti, lai nodrošinātu papildu atbalstu spēlēšanas laikā. Šie rokturi ne tikai esam klāt, bet arī ir regulējami, lai lietotāji varētu atrast optimālu pozīciju maksimālam komfortam.

Šī spēļu krēsla sēdekļa un muguras balsta paka ir eleganta melna krāsa, bet spilgti sarkanie akcenti muguras balstā piešķir izsmalcinātu stilu. Krēsla bāze ir arī melna, pabeidzot tā moderno un sofisticēto izskatu.

Lai vēl vairāk paaugstinātu komfortu, HP OMEN ar Citadel Gaming Chair ir arī kakla atbalsta spilvens un muguras atbalsta spilvens. Šīs aksesuāri sniedz papildu atbalstu kaklam un apakšējai mugurkaulam, samazinot muskuļu slodzi un veicinot pareizu sēdēšanas pozu.

Citām šī datorspēļu krēsla ievērības cienīgām funkcijām ir regulējams sēdekļa augstums, galvas balsts un regulējama pedāļa plāksne. Tomēr tas nenāk ar sacīkšu stūri vai lidojumu statīvu.

Kopumā HP OMEN ar Citadel Gaming Chair ir uzticama un stilīga izvēle spēlētājiem, kuri meklē komfortu, atbalstu un elastību savās spēļu sesijās.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €588.46

Veikals Nosaukums Cena
www.pc21.fr

www.pc21.fr

HP OMEN by Citadel Gaming Chair Datorspēļu krēsls Melns, Sarkans €588.46

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Ergonomika
Regulējams sēdekļa augstums
Gurnu spilvens
Datorspēļu stūre/lidojuma statīvs iekļauts
Regulējams pedālis
Pagalvis
Īpašības
Riteņu skaits 5 Ritenis (-ņi)
Ritentiņi
Kakla balsta spilvens
Rotācijas leņķis 360 °
Roku balsta regulēšanas veids 4D roku balsts
Regulējams roku balsts
Roku balsta veids Cietie roku balsti
Roku balsts
Atzveltnes krāsa Melns, Sarkans
Sēdekļa krāsa Melns
Pamatkrāsa Melns
Produkta veids Datorspēļu krēsls
Svars&dimensijas
Svars 29 kg
Augstums (min) 143 cm
Augstums 590 mm
Dziļums 620 mm
Platums 1430 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 33 kg
Iepakojuma platums 960 mm
Iepakojuma dziļums 730 mm
Iepakojuma augstums 420 mm