Oral-B Junior 6+ Paredzēta bērniem Lillā, Balts

Ražotājs: Oral-B

Modelis: 4210201202332

EAN: 4210201202332

Oral-B Junior 6+ Child Purple and White elektriskā zobu birste ir lielisks rīks bērniem, kuri tikai sāk mācīties par labu mutes dobuma higiēnu. Šī elektriskā zobu birste ir speciāli izstrādāta bērniem un tajā ir vairākas funkcijas, kas padara zobu birsti lietošanu interesantu un vieglu Jūsu mazulim.

Viena no šīs zobu birstes lieliskajām funkcijām ir iebūvētais taimeris, kas palīdz nodrošināt, ka Jūsu bērns zobus tīra ieteicamo laiku. Taimera laiks ir 2 minūtes un 30 sekundes, nodrošinot pietiekami daudz laika, lai rūpīgi notīrītu zobus, smaganas un mēli.

Oral-B Junior 6+ elektriskā zobu birste ir uzlādējama un darbojas ar vienu bateriju, kas padara to par ērti lietojamu un nodrošina, ka Jūsu bērnam vienmēr ir pilnīgi funkcionējoša zobu birste, kad viņam to vajadzēs.

Zobu birstē ir īpaši mīksti, noapaļoti slīpēti sari, kas nodrošina saudzējošu, bet efektīvu tīrīšanu. Šie sari ir lieliski piemēroti bērnu jutīgajiem zobiem un smaganām.

Šī elektriskā zobu birste ir pieejama krāsu kombinācijā no lillā un baltā krāsas, kas noteikti patiks Jūsu mazulim. Zobu birstes ergonomiskais rokturis nodrošina ērtu un drošu turēšanu, kad notīra zobus.

Ar Oral-B Junior 6+ Child Purple and White elektriskās zobu birstes palīdzību Tu vari iemācīt savai bērnam labu mutes dobuma higiēnas ieradumus jau no agras bērnības. Produkts ir lieliska ieguldījums Jūsu bērna zobu veselības uzlabošanai un nodrošina, ka viņi saņem labāko tīrīšanu iespējamo, vienlaikus attīstot pozitīvas asociācijas un interesanti pavadot laiku vannas istabā.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €46.10

Veikals Nosaukums Cena
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

Braun Oral-B Junior Elektrische Kinderzahnbürste lila (4210201202332) €46.10
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

Braun Oral-B Junior Elektrische Kinderzahnbürste lila (4210201202332) €51.25
mts.ee

mts.ee

Oral-B Junior 6+ Laps Lilla, Valge €70.82

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Ieteicamais vecums (minim.) 6 gads(i)
Produkta krāsa Lillā, Balts
Taimera laiks 2 min, 30 sec
Iebūvēts taimeris
Mērķis, rezultāts Paredzēta bērniem
Tehniskās detaļas
Ekstra mīksti, noapaļoti slīpēti sari
Enerģijas pārvaldība
Atkārtoti uzlādējams
Jaudas avots Baterija
Iepakojuma saturs
Iekļauto kātu skaits 1 pcs