APC PDU 2G energosadales vienība, PDU 8 Maiņstrāvas izvade (-s) 0U

Ražotājs: APC

Modelis: AP8958

EAN: 0731304277101

APC PDU 2G ir energosadales vienība, ko ražo APC - pazīstama un uzticama zīmola kompānija. Šī ierīce ir paredzēta efektīvai enerģijas sadalei un tieši risina jaudas problēmas. Šīs PDU dimensijas ir 56 x 46 x 988 mm, un svars ir aptuveni 3,23 kg, kas ļauj to viegli un ērti uzstādīt un pārvietot pēc vajadzības.

Viena no svarīgākajām šī produkta raksturlielumiem ir tā spēja strādāt ar makismāli 16A ieejas spriegumu uz fāzi un nodrošināt ieejas strāvu ar maksimālo jaudu līdz 3680W. Tas padara šo energosadales vienību ideālu risinājumu jebkurā situācijā, neatkarīgi no darba vides un enerģijas prasībām.

APC PDU 2G tiek montēts vertikāli un ir arī nospieduma skapī. Tas nozīmē, ka to var uzstādīt telpās ar ierobežotu vietu, neradot papildu neērtības. Beztaras statņa kapacitāte ļauj produktu integrēt jebkurā skapī vai ierīcē, nodrošinot ne tikai optimālu enerģijas sadali, bet arī palielinot efektivitāti darbā ar citiem iekārtu elementiem.

APC PDU 2G ir aprīkots ar 8 maiņstrāvas izvadiem, kas ir C13 un C19 uzmavu formā. Tas ļauj pievienot dažādas iekārtas, kas nepieciešama maiņstrāva, un nodrošināt efektīvu strāvas sadali starp tām. Turklāt šī vienība nodrošina uzraudzību pēc vajadzības. Jūs varat uzraudzīt strāvu, jaudu un spriegumu, un izvēlēties atbilstošu izejas vadības režīmu - galīgo atslēgšanu, otrreizēju pārstrādi, izejas izslēgšanu vai ieslēgšanu.

APC PDU 2G ir ideāls risinājums enerģijas sadalei ar efektivitāti un uzticamību. Tas ir vienkārši uzstādījams un pielāgojams jebkurai darba videi. Tā piedāvā iespēju pārvaldīt un kontrolēt izejas strāvu un jaudu, padarot to par izcilu ieguldījumu jebkurā uzņēmumā vai organizācijā.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Vadības īpašības
Izejas vadība Galīgā atslēgšana, Otrreizējā pārstrāde, Izslēgt, Ieslēgt
Uzraudzība Strāva, Jauda, Spriegums
Savienojamība
Maiņstrāvas izeju tipi C13 uzmava, C19 uzmava
Izeju skaits 8 Maiņstrāvas izvade (-s)
Dizains
Montāža Vertikāls
Statņa kapacitāte 0U
PDU veidi Mērāms, Pārslēdzams
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 3680 W
Makismālai summārais strāvas patēriņš uz fāzi 16 A
Maksimālais ieejas spriegums uz fāzi 16 A
Ielādes ietilpība 3680 VA
Maksimālā strāva 16 A
Nominālais ieejas spriegums 230 V
Svars&dimensijas
Svars 3,23 kg
Dimensijas (WxDxH) 56 x 46 x 988 mm