Lenovo 3Y Sealed Battery Replacement

Ražotājs: Lenovo

Modelis: 5WS0A23013

EAN: 4053162386990

Lenovo 3Y Sealed Battery Replacement ir izcilas kvalitātes garantijas un atbalsta paplašinājums Lenovo klēpjdatoriem un portatīvajiem datoriem. Šis produkts ir speciāli izstrādāts, lai nodrošinātu nevainojamu datora darbību, piedāvājot beztraucētu strāvas avota piegādi ilgākā laika periodā.

Šis hermētiskais akumulators paredzēts, lai nodrošinātu beztraucētu datora darbību uz 3 gadiem. Produkta licenču daudzums ir viens, un tas ietver detaļas un nodrošina hermētisko akumulatora servisa veidu, lai optimizētu veiktspēju un pagarinātu datora akumulatora darbības laiku.

Lenovo 3Y Sealed Battery Replacement ir piemērots ikvienam, kurš vēlas uzturēt savas klēpjdatora vai portatīvā datora optimālu veiktspēju, neuztraucoties par akumulatora darbības laiku. Šis produkts ir viegli uzstādāms, un tas nodrošina uzticamu beztraucētu strāvas avota piegādi ilgākā laika periodā.

Tātad, ja vēlaties efektīvu garantijas un atbalsta paplašinājumu savam Lenovo ierīcei, Lenovo 3Y Sealed Battery Replacement ir lieliska risinājums tieši Jums. Iegūstiet šo produktu un izbaudiet uzlabotu veiktspēju un ilgākas akumulatora darbības laiku savam datoram.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €39.71

Veikals Nosaukums Cena
www.ox.ee

www.ox.ee

Lenovo EPAC 3 YRS SEALED BATTERY REPLA F/ BASE MULTIPLE WWW.SMARTFIND €39.71

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Serviss iekļauts Detaļas
Apkopes veids Hermētisks akumulators
Produkta veids Uzlabojums
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Gadu skaits 3 gads(i)