Lenovo 4 Year Onsite Support (Add-On)

Ražotājs: Lenovo

Modelis: 5WS0D81063

EAN: 4251976729334

Lenovo 4 gada uz vietas atbalsts (papildinājums) ir lielisks uzlabojums jūsu sistēmai, nodrošinot, ka jūsu ierīce paliek pilnīgi darbspējīga nākamajos gados. Ar šo garantiju un atbalsta paplašinājumu jums būs pieejams uz vietas atbalsts, 24x7 servisa laiks un nākamās darba dienas atbalsts, kas nozīmē, ka jūsu ierīce būs atkal darbspējīga ļoti īsā laikā.

Šis produkts lepojas ar daudziem vērtīgiem īpašībām, ieskaitot telefona atbalstu un atbalstu uz vietas, kas ļauj nodrošināt tehnikas palīdzību tieši tajā brīdī, kad tai nepieciešams. Iekļautais serviss ir saistīts ar detaļām, padarot remontu un aizstājējvienību iegūšanu vienkāršu un nekomplikētu. Ar kopējo segumu 4 gadiem jūs varat būt droši, ka jūsu ierīce ir aizsargāta pret jebkādiem potenciāliem problēmām, kas var rasties.

Šī uzlabojuma mērķis ir sevišķi paredzēts lietotājiem, kuri meklē stabilitāti atbalsta un garantiju seguma jomā, tāpēc tas ir lielisks gan biznesa, gan mājas lietotājiem, kuri lielā mērā paļaujas uz saviem ierīcēm. Ar 1 licencēm, šis uzlabojums viegli integrējas ar jūsu esošo sistēmu, nodrošinot mieru un aizsardzību nākotnei.

Kopumā, ja vēlaties nodrošināt, ka jūsu ierīce paliek augstākajā stāvoklī un aizsargāta pret jebkādiem iespējamiem problēmām, Lenovo 4 gada uz vietas atbalsts (papildinājums) ir lieliska investīcija. Ar vērtīgas funkcijas klāstu un 24x7 uz vietas atbalstu, jūs varat uzticēties, ka jūsu ierīce paliks pilnīgi darbspējīga nākamajos gados.


3 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €27.00

Veikals Nosaukums Cena
www.easynotebooks.de

www.easynotebooks.de

Lenovo 4 Year Onsite Support (Add-On), 1 Lizenz(en), 4 Jahr(e), Vor Ort, 24x7 €27.00
tietokonekauppa.fi

tietokonekauppa.fi

LENOVO 4Y OS FROM 3Y OS: TC M6/M7/M8 SERIES, V3/V5 SERIES DT €27.90
mts.ee

mts.ee

Lenovo V5x/ Thinkcentre Mxx 3 Jahr Vor-Ort auf 4 Jahre Vor-Ort 5WS0D81063 €49.80

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Atbalsts uz vietas
Telefona atbalsts
Servisa laiks (stundas x dienas) 24x7
Nākamajā darba dienā (NBD)
Serviss iekļauts Detaļas
Apkopes veids Atbalsts objektā
Tips Uz vietas
Produkta veids Uzlabojums
Gadu skaits 4 gads(i)
Licenču daudzums 1 licence(-s)