Logitech Tap Scheduler

Ražotājs: Logitech

Modelis: 994-000163

EAN: 5099206102231

Logitech Trīs gadu paplašinātā garantija - Tap plānotājs ir vērtīga pievienojuma tava Logitech Tap plānotājam. Tā ir radīta, lai nodrošinātu drošību un izcilu atbalstu, nodrošinot, ka tavs ierīce ir aizsargāta trīs gadus ilgā laika periodā.

Šī garantija ir piemērota specifiski Logitech Tap plānotājam un nodrošina visaptverošu aizsardzību un uzticamu palīdzību arī neparedzētu problēmu vai tehnisku grūtību gadījumā. Sākot no aparāta bojājumiem līdz programmatūras trūkumiem, vari būt mierīgs, zinot, ka Logitech par tevi rūpēsies.

Šī garantija, kas ir papildinājuma veida produkts, pagarinās tavā Logitech Tap plānotāja darbības laiku, ļaujot tev izmantot tā funkcijas un iespējas ilgāku laika periodu bez bažām par neplānotiem remontdarbiem. Iegādājoties Trīs gadu paplašināto garantiju, vari priecāties par savu Logitech Tap plānotāju, zinot, ka rūpējies par tevi ražotājs.

Šī garantija sedz tavu Logitech Tap plānotāju uz trīs gadu ilgu laika periodu, dodot tev pietiekamo laiku, lai pilnībā izmantotu tā potenciālu. Tā pievieno papildu aizsardzības slāni tavai ierīcei, ļaujot tev koncentrēties uz savām uzdevumiem un darbībām, nebaidoties par pēkšņiem aprīkojuma bojājumiem. Ar Logitech uzticamo kvalitātes un uzticamības vēsturi, vari būt drošs, ka tavam Logitech Tap plānotājam ir uzticami rokās.

Uzlabo savu Logitech Tap plānotāja pieredzi, iegādājoties Logitech Trīs gadu paplašināto garantiju, un nodrošini sev nesatrauktu darbību un laicīgu palīdzību jebkurā nepieciešamības gadījumā.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība Logitech Tap Scheduler
Produkta veids Addon
Gadu skaits 3 gads(i)