KYOCERA MK-1140

Ražotājs: KYOCERA

Modelis: 1702ML0NL0

EAN: 0632983025161

KYOCERA MK-1140 ir augstas kvalitātes printeru komplekts, kas paredzēts jūsu drukāšanas pieredzes pacelšanai jaunam līmenim. Šī augsti funkcionējošā ierīce īpaši ir izstrādāta FS-1035MFP un FS-1135MFP modeļiem un nodrošina izcilo savietojamību ar visiem jūsu drukāšanas vajadzībām.

Šis printeru komplekts lepojas ar Harmonizētās sistēmas (HS) kodu 84439990, kas norāda uz tā kvalitāti un atbilstību starptautiskajiem standartiem. Šo printeru komplektu ir izstrādājusi slavenā ražotāja KYOCERA, un tas garantē augstas kvalitātes sniegumu un ilgmūžību, jo tas ir stingri pārbaudīts un izgatavots, lai būtu uzticams papildinājums jūsu biroja iekārtai.

KYOCERA MK-1140 ir ideāls risinājums uzņēmumiem un privātpersonām, kas meklē efektīvu un efektīvu printeru komplektu. Tehniskie parametri padara to par vienu no iespaidīgākajiem printeru komplektiem, kas pieejami tirgū. Šī produkta iegāde ir solis uz gludāku un produktīvāku drukas pieredzi.

Šī printeru komplekta nodrošinātā savietojamība garantē gludu un bezproblēmu drukāšanu, tādēļ tas ir būtisks produkts uzņēmumiem vai privātpersonām, kas regulāri izdrukā dokumentus. Tas ir izcilas izvēles variants tiem, kas vēlas uzlabot biroja produktivitāti un sniegumu.

Vispārēji ņemot, ja meklējat izturīgu printeru komplektu, kas var viegli pārvaldīt smagas drukas uzdevumus, KYOCERA MK-1140 ir produkts tieši jums. Tā augstā kvalitāte un savietojamības funkcijas to padara par izcilu papildinājumu jebkuram biroja vai mājas darba vietai. Tāpēc, kāpēc gaidīt? Pasūtiet tagad un gatavojieties piedzīvot kvalitatīvu drukāšanu kā nekad agrāk!


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība FS-1035MFP, FS-1135MFP
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84439990