Intellinet 720854 1U

Ražotājs: Intellinet

Modelis: 720861

EAN: 0766623720861

Intellinet Patch Panel, Cat6a, FTP, 24 porti, 1U, aizsargēts, 90° augšējā ieejas poga, melns, ir augstas kvalitātes patch panelis, kas ir izstrādāts efektīvai un uzticamai tīkla savienojamībai. Ar savu eleganto melno krāsu tas viegli iederas jebkurā tīkla iestatījumā, piedāvājot pārākās izmantošanas iespējas.

Šo patch paneli ražo Intellinet, slavena zīmola zīme, kas pazīstama ar augstas klases tīklošanas produktiem. Kā uzticams ražotājs, Intellinet nodrošina, ka viņu produkti atbilst augstākajiem nozares standartiem.

Intellinet Patch Panel ir speciāli izstrādāts tīkla kabeļu savienošanai un organizēšanai. Tas ir iekļauts patch panelu kategorijā, padarot to par būtisku komponenti tīkla infrastruktūrai.

Šis patch panelis ir kompakts un viegli uzstādāms, sverot tikai 1,5 kg un mērot 44.3 mm augstumā, 482 mm platumā un 98.5 mm dziļumā. Tā 1U montāžas dizains ļauj to bez problēmām integrēt standarta tīkla rāmjos un skapjos.

Šis patch panelis ir sertificēts ar UL un CE, nodrošinot atbilstību drošības un kvalitātes regulām. Ar savu melno krāsu tas piešķir profesionālu pieskārienu jūsu tīkla iestatījumam.

Ar 24 portiem šis patch panelis nodrošina pietiekamas savienojamības iespējas dažādiem ierīcēm. Tas atbalsta IEEE 802.3, IEEE 802.3ab un IEEE 802.3u tīklošanas standartus, nodrošinot saderību ar plašu aprīkojuma klāstu.

Ethernet saskarnes tips ir Gigabit Ethernet, kas ļauj nodrošināt augstas ātruma tīkla savienojumus. Tas atbalsta Cat6a kabeļu tipus, kas spēj apstrādāt augstas datu pārraides ātrumi. Kabeļu apvalks ir F/UTP (FTP), kas nodrošina izcilu aizsardzību pret elektromagnētisko ietekmi.

Kopsavilkumā, Intellinet Patch Panel, Cat6a, FTP, 24 porti, 1U, aizsargēts, 90° augšējā ieejas poga, melns piedāvā uzticamu un ērtu risinājumu tīkla kabeļu organizēšanai un savienošanai. Tā izcilais dizains, sertifikāti un saderība ar nozares standartiem padara to par ļoti ieteicamu izvēli tīklu profesionāļiem.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €72.50

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Patch Panel, Cat6a, FTP, 24-Port, 1U, Shielded, 90° Top-Entry Punch Down Blocks, Black €72.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tīklošana
Kabeļu vairogs F/UTP (FTP)
Kabeļu tipi, kas ir atbalstīti Cat6a
Pieslēgvietu skaits 24
Ethernet interfeisa tips Tīkls Gigabit Ethernet
Tīkla standarts IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u
Dizains
Sertifikācija UL, CE
Statņa kapacitāte 1U
Montāža Montāža uz statīva
Produkta krāsa Melns
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Ārējās vides apstākļi
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) 0 - 70 °C
Svars&dimensijas
Svars 1,5 kg
Dziļums 98,5 mm
Augstums 44,3 mm
Platums 482 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85371098