Intellinet 320771 tīkla kabelis Melns 5 m Cat5e U/UTP (UTP)

Ražotājs: Intellinet

Modelis: 320771

EAN: 0052778897719

"Intellinet 5m Cat5e tīkla kabelis Melns U/UTP (UTP)" ir augstas kvalitātes tīkla kabelis, ko ražo Intellinet - pazīstams tīkla iekārtu ražotājs. Šis kabelis ir speciāli izstrādāts, lai nodrošinātu stabilu un ātru datu pārraidi jūsu tīklā.

Kabeļa garums ir 5 metri, kas ļauj jums viegli izvietot tīkla savienojumus vajadzīgajā attālumā. Tā krāsa ir eleganta melna, kas sniedz estētisku izskatu jūsu tīkla iekārtām.

Intellinet 5m Cat5e kabelis izmanto U/UTP (UTP) kabeļu vairogu, kas nodrošina labu signāla izturību pret traucējumiem. Tas ir sertificēts pēc EIA/TIA standarta, kas garantē augstu darbības stabilitāti un kompatibilitāti ar citām iekārtām.

Kabeļu savienojumi ir RJ-45 tipa vīriešu savienotāji, kas nodrošina drošu un stabila signāla pārraidi. Savienojuma kontakti ir pārklāti ar zelta apvalku, kas uzlabo signāla kvalitāti un samazina trokšņu līmeni.

Kabeļa vadītājs ir izgatavots no alumīnija kaparota, kas nodrošina labu signāla vadītspēju. Kabeļa apvalks ir izgatavots no polivinilhlorīda (PVC), kas nodrošina labu izturību pret vides un mehānisko ietekmi.

Intellinet 5m Cat5e tīkla kabelis ir ideāls risinājums jebkurai mājas vai biroja tīkla vajadzībai. Tas piedāvā augstas kvalitātes un stabilitāti, sniedzot efektīvu datu pārraidi un nodrošinot jūsu tīklam optimālu veiktspēju.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €9.40

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Network Patch Cable, Cat5e, 5m, Black, CCA, U/UTP, PVC, RJ45, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted, Polybag €9.40

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Sertifikācija EIA/TIA
Kabeļa apvalks bez izciļņa
Frekvence 350 MHz
Vadītāja materiāls Kaparots alumīnijs (CCA)
Jakas materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 RJ-45
Savienotājs 1 RJ-45
Produkta krāsa Melns
Kabeļu vairogs U/UTP (UTP)
Kabeļa standarts Cat5e
Kabeļa garums 5 m
Svars&dimensijas
Svars 140 g
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080