Brother LC-424VAL tintes kārtridžs 4 pcs Oriģināls Melns, Tirkīzzils, Fuksīns, Dzeltens

Ražotājs: Brother

Modelis: LC-424VAL

EAN: 4977766813099

Ja meklējat uzticamus un augstas kvalitātes Brother tintes kārtridžus, tad Brother LC-424VAL tintes kārtridžu 4 pakete ir lieliska izvēle. Šī multipaka ietver melno, tirkīza, fuksīnu un dzelteno tintes kārtridžus, kas visi ir oriģinālie Brother produkti. Šī pakešu tilpums ir 750 lapas gan melnajam, gan krāsu kārtridžiem. Šī pakete ir ideāls risinājums, ja vēlaties drukāt dokumentus, fotogrāfijas vai grafiku.

Viena no labākajām lietām par šo Brother tintes kārtridžu paketi ir tā, ka tā ir multipaka. Tas nozīmē, ka jūs saņemsiet četrus kārtridžus vienā paketē, kas ne tikai ir ērti, bet arī ekonomiski izdevīgi. Jūs varat ietaupīt laiku un naudu, iegādājoties šo multipaku, nevis individuālus kārtridžus.

Brother LC-424VAL tintes kārtridži ir saderīgi ar Brother printeriem un ir lieliska izvēle, ja vēlaties nodrošināt, ka jūsu printeris vienmēr darbojas labākajā veidā. Tos ir viegli uzstādīt un lietot, un tie ražo skaidrus, asus un dzīvīgi krāsainus izdrukājumus katru reizi.

Attiecībā uz loģistikas datiem Brother LC-424VAL tintes kārtridžu pakešu komplekts HS kodu ir 84439990. Šī multipaka sver apmēram 300 grami, kas padara to relatīvi viegli lietojamu. Tas ir ideāls lielums, lai uzglabātu biroja galdā vai plauktā, nodrošinot, ka jums vienmēr ir rezerves kārtridži, kad jums tos vajag.

Kopumā Brother LC-424VAL tintes kārtridžu 4 pakete ir augstas kvalitātes un uzticams risinājums jūsu drukāšanas vajadzībām. Ar tās oriģinālā brošūru dizaina, multipakas ērtību un iespaidīga lapu ražīguma spēju šī tintes kārtridžu pakete ir ideāli piemērota jebkuru profesionālu izdrukājumu izveidei.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €61.07

Veikals Nosaukums Cena
maxtrade.lv

maxtrade.lv

Brother LC-424VAL ink cartridge 4 pc(s) Original Black, Cyan, Magenta, Yellow €61.07
eltek.lv

eltek.lv

Tusz Brother Brother Ink Cart. LC-424C for DCP-J1200DW cyan LC424C €79.08

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Krāsu tintes lapu kopskaits 750 lappuses
Melnās tintes lapu kopskaits 750 lappuses
Skaits iepakojumā 4 pcs
Padeves tips Multipaka
Zīmolu saderība Brother
Drukājamās krāsas Melns, Tirkīzzils, Fuksīns, Dzeltens
Tips Oriģināls
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84439990