Canon C-EXV51 tonera kārtridžs Oriģināls Dzeltens

Ražotājs: Canon

Modelis: 0487C002

EAN: 4549292053807

Canon C-EXV51 tonera kārtridža oriģinālais dzeltenais krāsas toners ir augstas kvalitātes produkts, kas ražots Canon, zīmolam ar lielu pieredzi, strādājot drukāšanas nozarē. Šis tonera kārtridžs ir īpaši izstrādāts, lai izmantotu ar IR-C55XX printeriem un nodrošinātu iespaidīgu drukāšanas kvalitāti, kas atbilst arī visprasīgāko lietotāju vēlmēm.

Tonera kārtridžs ir oriģināls un saderīgs ar Canon printeriem, nodrošinot stabilu un ilgstošu drukāšanas veiktspēju. Ar lielo krāsainās lappušu izdrukas apjomu 26000 lappusēm tas atbilst lielu apjomu drukāšanas vajadzībām, gan individuāliem lietotājiem, gan organizācijām.

Dzeltenais krāsas toners piedāvā dzīvro un precīzu krāsu attēlojumu, kas padara grafikas un attēlus dzīvīgākus. Tonera kārtridža lāzerprintēšanas tehnoloģija nodrošina asu un skaidru tekstualitāti, kas padara to ideālu profesionālu dokumentu izveidei.

Canon C-EXV51 tonera kārtridžs oriģinālais dzeltenais ir viegli uzstādāms, nodrošinot plūstošu un bezproblēmu drukas procesu. Iepakojuma tips - kaste - ir viegla un ērta transportēšanai un uzglabāšanai.

Secinot, Canon C-EXV51 tonera kārtridžs oriģinālais dzeltenais ir lielisks izvēles variants indivīdu un organizāciju vajadzībām, kuri meklē augstas kvalitātes un efektīvu tonera kārtridžu savām drukas vajadzībām. Tas ir uzticams un daudzpusīgs produkts, kas nodrošina stabilu un augstas kvalitātes drukas veiktspēju, kas padara to par lielisku ieguldījumu jebkuras drukas operācijas nodrošināšanā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €135.39

Veikals Nosaukums Cena
maxtrade.lv

maxtrade.lv

Canon C-EXV51 toner cartridge Original Yellow €135.39

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Krāsainā kārtridža izdrukājamo lappušu skaits 26000 lappuses
Savietojamība IR-C55XX
Zīmolu saderība Canon
Drukājamās krāsas Dzeltens
Tips Oriģināls
Svars&dimensijas
Iepakojuma tips Kaste
Papildus informācija
Drukāšanas tehnoloģija Lāzerprintēšana