Lexmark Toner Cartridge for E33/E34 series tonera kārtridžs Oriģināls Melns

Ražotājs: Lexmark

Modelis: 34016HE

EAN: 0734646399050

Lexmark tonera kasete E33/E34 serijai ir oriģinālā melnā tonera kasete, kas speciāli izstrādāta lietošanai ar Lexmark printeriem. Ar augstas kvalitātes izpildi un uzticamīgu veiktspēju šī tonera kasete nodrošina vienmērīgus un profesionālus drukas rezultātus katru reizi.

Aptuveni 6000 lapu drukas rezultātu iespēja padara šo tonera kaseti ideālu augsta apjoma drukas vajadzībām gan mājas, gan biroja vidē. Melnā tonera lapu izdevība nodrošina iespēju drukāt vairākus dokumentus, neuztraucoties par pastāvīgu kasetes nomainīšanu.

Papildus iespaidīgajam lapu izdevības rādītājam šī tonera kasete ir izstrādāta, lai tiktu viegli atgriezta un pārstrādāta. Šī īpašība ļauj pienācīgi likvidēt izlietotos kasetes, saglabājot videi draudzīgas prakses un veicinot ilgtspējīgu drukāšanu.

Lexmark tonera kasete E33/E34 serijai lieto lāzerprintēšanas tehnoloģiju, nodrošinot skaidras un skaidras melnas izdrukas. Vai nu drukājat svarīgus biznesa dokumentus, vai personiskus failus, šī tonera kasete nodrošina izcilu drukas kvalitāti katru reizi.

Arhīva uzglabāšanas mūžs ir 2 gadi, tādēļ varat droši uzglabāt izdrukātos dokumentus, neuztraucoties par izbālēšanu vai sabrukšanu. Tas nodrošina to, ka jūsu izdrukas paliek krāsainas un lasāmas ilgstoši.

Uzlabojiet savu drukas pieredzi ar Lexmark tonera kaseti E33/E34 serijai. Tās oriģinālais dizains, iespaidīgā lapu izdevība un ekoloģiskās īpašības padara to par ideālu izvēli visām jūsu drukas vajadzībām.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €228.10

Veikals Nosaukums Cena
tietokonekauppa.fi

tietokonekauppa.fi

Lexmark Laservärikasetti 34016HE musta €228.10

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Aptuvenais lappušu apjoms (A4, melnbalts, ISO/IEC 19752) 6000 lappuses
Kārtridžu atgriešana un otrreizēja pārstrāde
Melnā kārtridža izdrukājamo lappušu skaits 6000 lappuses
Drukājamās krāsas Melns
Tips Oriģināls
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84439990
Papildus informācija
Arhivētas glabāšana ilgums 2 gads(i)
Krāsa
Drukāšanas tehnoloģija Lāzerprintēšana