Canon C-EXV21 Oriģināls

Ražotājs: Canon

Modelis: 0456B002

EAN: 2200000007605

Canon C-EXV21 Original printer drum ir uzticams un augstas kvalitātes aksesuārs, ko ražo Canon. Šis oriģinālais drums ir speciāli izstrādāts Canon printeriem, nodrošinot vienmērīgas un profesionālas drukas rezultātus jūsu dokumentiem.

Ar eleganto melno apdari, Canon C-EXV21 Original drums neuzkrītoši piešķir tālākpārdošanas iekārtai elegances pieskārienu. Tas ir ideāls risinājums birojiem un uzņēmumiem, kuriem nepieciešama bieža un liela apjoma druka.

Šis drums sniedz iespaidīgu lappuses izmantojumu līdz pat 77000 lappusēm, piedāvājot lielu drukas kapacitāti, pirms tas jānomaina. Tas ļauj jums izdrukāt lielu dokumentu skaitu, neradot nepatikšanas nepārtrauktai drumju nomainīšanai.

Canon C-EXV21 drums garantē savietojamību un bezproblēmu integrāciju ar jūsu Canon printeri, pateicoties tā oriģinālajai dizainam. Tas nodrošina optimālu veiktspēju un nodrošina, ka katrs izdrukājums ir skaidrs, asas un profesionālas izskata.

Ieguldiet Canon C-EXV21 Original printer drumā, lai piedzīvotu uzticamu un ilgstošu drukas veiktspēju. Neskatoties uz to, vai jums jāizdrukā svarīgi dokumenti vai krāsainas attēli, šis drums vienmēr sniegs izcilus rezultātus.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €235.26

Veikals Nosaukums Cena
mts.ee

mts.ee

Canon C-EXV21 Originaal €235.26

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Melns
Lappušu apjoms 77000 lappuses
Tips Oriģināls
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84439990